Even voorstellen, Steven Klein

Op de ALV van 25 maart j.l. ben ik toegetreden tot het bestuur van de DPVN en ik zal me hier even voorstellen.

Mijn naam is Steven Klein, 48 jaar en woonachtig in Westerbroek,
onder de rook van Groningen. Ik ben getrouwd met Yvonne Klein-Wildeboer en lid van de DPVN sinds we onze Levy van Rayland hebben. Eind 2014 kwam Levy bij ons wonen als herplaatser van bijna 3 jaar en wat hebben we er een leuke, lieve DP aan.

Wat betreft bestuurlijke ervaring; ik ben ongeveer 10 jaar bestuurslid bij een plaatselijke vogelvereniging, in verschillende functies, momenteel penningmeester.

Mijn hobby’s zijn dus het houden van vogels (parkietachtigen en lori’s), motorrijden, achter  de computer bezig zijn en leuke dingen doen met onze hond(en), zoals wandelingen met bv. de DPVN leden, evenementendag en hondenshows.

Ik werk als operator in een Slibverwerkingsbedrijf in Heerenveen en daarnaast doe ik drukwerk voor verenigingen zoals onze vogelvereniging, de dorpsvereniging van Westerbroek en de DPVN (Pinscher Pitch).

Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen in het bestuur van de DPVN en zeg tot ziens op één van onze evenementen.

Met vriendelijke groet,

Steven Klein