Afgelast! 7 september fokkersoverleg, resultaten enquête bespreken!

IVM te weinig aanmeldingen gaat het fokkersoverleg niet door. We hopen in de toekomst met u te kunnen kletsen over de gezondheid van de Duitse Pinscher.

Op 7 september organiseert de DPVN haar fokkersoverleg, dit keer is het niet alleen voor de aangesloten fokkers, maar zijn ook alle leden welkom. Om deel te nemen aan deze dag, dient u lid te zijn van de vereniging en zich vooraf aan te melden (dit zodat de locatie ongeveer weet met hoeveel man ze rekening moet houden).

Aanmelden kan hier.

Er is voor deze dag geen agenda, we willen namelijk de resultaten van de enquête graag met u doornemen.

Daarbij hopen we dat er nog steeds mensen de enquête willen invullen, zodat we steeds meer DP’s kunnen toevoegen en dus een beter beeld krijgen van de stand van zaken binnen ons ras.

Klik hier voor de enquête.

Fokkersoverleg is van 13.00 – 15.00 uur.

De locatie is:

KCM Zwolle

Anthony Fokkerstraat 11

8013 NS Zwolle

Let op parkeren bij de tuinland, op het terrein zelf zijn ze aan het verbouwen en is er geen parkeer mogelijkheid.